Източник lamqta.comОвен  Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения

...
Източник lamqta.comОвен  Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Неприятности ще притиснат четири от зодиите, една от тях ще преживее нещо, което ...

Източник  lamqta.com

Овен 
Продължавайте да вървите по пътя на тласъците. В дадения миг е по-добре да откриете страстите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неуместни обстановки, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, през днешния ден заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази обстановка, направете проучване, и ще откриете, че в последна сметка нищо не е по този начин ужасно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата сантиментална страна. От тях може да получите значими уроци, стига единствено да ги наблюдавате известно време в деяние. 

Телец

На Вашия обичан човек през днешния ден доста ще му се желае да Ви достави ненадейно наслаждение и дори ще успее, в случай че не му попречите. А способи да бъдете спънка ще намерите многи: непотребен въпрос, несвоевременно връщане вкъщи, взор не натам, на където би трябвало...
 

Близнаци

През този ден свръхважни събития в фамилиите на Близнаците не се плануват. Вероятни са дребни различия с децата, които при неумело държание може да прераснат в огромен и усложняващ се спор. Звездите Ви поучават, да не следвате своите страсти. Днес разсъдъкът ще Ви бъде най-хубав асистент. Конфликти са евентуални с Овни и Телци.
 

Рак

За Вас този ден е много сполучлив. Той открива благоприятни условия, за които до този миг сте могли единствено да мечтаете.. Може да се окаже късмет да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над противници и съперници, да затвърдите своите позиции на настоящето си място. Имайте поради, че в този момент звездите чакат от Вас дейности, и няма да имате време за размишления и подозрения. Много е значимо, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде много кондензиран, и Вие напълно ще останете без сили, в случай че не попълните запасите си от сила. Избягвайте неприятните диалози., които през днешния ден ще Ви работят изключително угнетяващо.
 

Лъв

При Лъвовете е допустимо не всичко да бъде наред с вътрешната настройка, а това през днешния ден има заплаха съществено да скапе освен Вашето въодушевление, а и това на Вашите близки. Както постоянно ще Ви оказват помощ фамилията и хората от близкото Ви обграждане. Половинката в фамилията ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един напълно нов проблем, а вечерта като че ли всичко ще вземе с ръка!
 

Дева

Девите би трябвало да бъдат подготвени за разочарования от персонален темперамент. За страдание този ден ще донесе на представителите на знака не напълно приятни новости. Освен това по никакъв метод няма да можете да се оправите и със личните си стремежи - наподобява, че те опонират на тези витални правила, които постоянно сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се трансформира в поредно превъзмогване на несъгласие: изначало - вътрешни, а по-късно - отнасящи се до връзките с обкръжаващия свят. Ще Ви стане доста по-лесно, в случай че престанете да желаете невъзможното от себе си и близките.
 

Везни

Използвайте деня, с цел да извършите нужните систематизирания, и да доведете до край всички от дълго време стартирани неща. Не си заслужава да се захващате с нещо ново, изключително в случай че нямате благонадежден асистент. Проблема е в това, че през днешния ден ще Ви е изключително мъчно да оцените размера на работата и, надценявайки своите сили, ще се ангажирате с неща, с които по-късно мъчно ще можете да се справите. С измененията от персонално естество също не би трябвало да бързате: следствията им ще са не напълно такива, каквито очаквате. Накратко: това не е оня ден, в който би трябвало да деянията увереност и самодейност, и по тази причина по-добре стойте в сянка.
 

Скорпион

Причини за безпокойствие има, само че те не са по този начин съществени, както Ви се коства в този момент. Колкото се може по-рано си набележете цел, и се придържайте към личен график. Изключително потребна е самодисциплината: точно тя ще помогне да избегнете хаоса, непотребната суетност и неразбориите. Решаването на огромна част от фамилните проблеми ще легне на Ваш тил. Постарайте се да вземете под внимание ползите на всички, даже това да изисква от Вас избрани жертви. Само откровената грижа в интерес на другите, може да Ви помогне да се справите с въздействието на отрицателните трендове в персоналните връзки.
 

Стрелец

През този ден ще Ви е изключително мъчно да се справите със своите проблеми независимо и по тази причина помощта на Вашия обичан човек ще Ви бъде просто нужна. Това обаче ще е по този начин единствено при положение, че и се доверявате напълно и изцяло. Ако имате даже и най- дребни подозрения, не би трябвало и да стартирате...
 

Козирог

Днешния ден ще Ви донесе напрежение в връзките със фамилията. Те могат да бъдат недоволни от Вашето отношение. Вероятни са разправии и спорове. Отношенията с началника в работата също ще донесат проблеми. Действията Ви ще се разискват и взетите решения може да не са във Ваша изгода. Вечерта е удобна за срещи и разисквания. Може да имате парични приходи. Интелектуалната работа ще Ви пристигна добре.
 

Водолей

От време на време Вселената се намесва, взема значими решения и ни кара да завием на ляво, макарт и да сме твърдо уверени, че вярната посока е на дясно. Това е единствено един от случаите, а като се има поради Вашата сензитивност, Вие ще го разберете незабавно щом отворите очи. Но всичко ще Ви се обясни напълно скоро и където напълно не допускате, когато се срещнете и поговорите с човек, който неотложно Ще Ви предразположи към себе си. Просто Ви е съдено да се срещнете.
 

Риби

През този ден практическата страна на нещата ще има прекомерно малко значение, а най-важният аршин ще е естетическия или духовния. Виртуалният свят може да Ви се стори доста по-красив и прелъстителен от суровата реалност. Каквото и да става, запазете успокоение. То ще Ви бъде извънредно належащо. Далеч не всичко през днешния ден ще върви по направеният от Вас прелиминарен проект, само че в случай че започнете да се дразните по този мотив, от това няма да се получи нищо положително. Но както е казвал Карлсон: „ Спокойствие, единствено успокоение ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР